Super Enalotto

 • Hovedjackpot: minst 2 millioner euro
 • Trekning: tirsdager, torsdager og lørdager klokken 20:00
 • Pris: Ca. 1 euro per rekke

SuperEnalotto

Super Enalotto er et italiensk lotteri som har en stor jackpot som kan bli på over 100 millioner kroner (ca. én milliard norske kroner). 

Dette lotteriet har trekning tre dager i uken fra Roma, og som norsk spiller får du enkelt tilgang til Super Enalotto på nett.

Super Enalotto premier

En viktig grunn til at Super Enalotto har blitt enormt populært også utenfor Italia er den enorme, som kan bli på over 100 millioner euro.

Super Enalotto har en garantert jackpot hver trekning på minst to millioner euro, men denne kan altså vokse seg langt større – og det gjør den også før hver trekning.

Hvor stor den totale premiepotten er i hver trekning beror på hvor mange som spiller.

I tabellen under ser du hva du kan forvente å vinne for ulike riktige kombinasjoner i gjennomsnitt:

 • 6 rette hovedtall: € 76,817,908
 • 5 rette hovedtall og tilleggstall: € 593,872.05
 • 5 rette hovedtall: € 51,705.44
 • 4 rette hovedtall: € 354,19
 • 3 rette hovedtall: € 27,12
 • 2 rette hovedtall: € 5,47

Du har i tillegg muligheten til å kjøpe et ekstra tilleggstall. Kjøper du dette blir gevinstene enda høyere.

Super Enalotto er som nevnt kjent for sine store gevinster. Under finner du en oversikt over de fire største gevinstene i lotteriets historie:

 • 13. august 2019: 209 millioner euro
 • 30. oktober 2010: 177,7 millioner euro
 • 27. oktober 2016: 163,5 millioner euro
 • 22 august 2009: 147,8 millioner euro

Pris for å delta

Super Enalotto er et ganske billig lotteri å spille med tanke på de enorme gevinstene du kan vinne. Når du spiller Super Enalotto så kjøper du rekker på lottokuponger på samme måte som om du hadde spilt på et av de norske lotteriene.

Hver lottorekke koster deg én euro (omtrent 10 kroner). Dette gjør at Super Enalotto med god samvittighet kan kalle seg et av de billigste internasjonale lotteriene på nett.

Du har selvfølgelig muligheten til å kjøpe deg flere rekker per lottokupong, og på den måten øke vinnersjansene dine.

Ønsker du å øke vinnersjansene uten at lottokupongen blir dyrere kan du spille systemspill / andelslag. Her går du sammen med andre spillere og spleiser på én eller flere kuponger uten at det koster deg noe ekstra. Til gjengjeld må du naturligvis også dele eventuelle gevinster med de andre spillerne i syndikatet / andelslaget.

Super Enalotto trekninger

Super Enalotto har tre trekninger i uken, og disse finner sted på tirsdager, torsdager og lørdager kl. 20:00. Trekningen avholdes i Roma, og du har muligheten til å følge trekningene live på Super Enalotto sine nettsider. Du kan også følge trekningene hos mange av lotterisidene på nett som selger lodd til Super Enalotto samt på YouTube.

Dersom du ikke kan eller ønsker å følge trekningene direkte så er det også enkelt å sjekke opp resultatene på nett i etterkant. Du trenger ikke en gang å sjekke trekningen om du ikke ønsker det.

Når du spiller Super Enalotto på nett vil du få beskjed via e-post om du vinner, og eventuelle gevinster blir automatisk overført til din spillekonto eller du vil bli tilsendt instruksjoner som viser deg hva du skal gjøre for å få gevinstene utbetalt.

Hvordan spiller man Super Enalotto?

Har du spilt på de norske lotteriene til Norsk Tipping så vil du raskt oppdage at Super Enalotto fungerer på omtrent samme måte.

Før du kan spille Super Enalotto på nett må du første finne en lotteriside eller et casino på nett som tilbyr Super Enalotto til norske spillere. Heldigvis finnes det stadig flere av disse sidene på nett.

Så fort du har registrert deg hos en lottoside som tilbyr Super Enalotto er det bare å sette inn penger med f.eks. et norsk betalingskort. Deretter kjøper du din første lottokupong i løpet av noen få klikk.

Vinnertall og tilleggstall

På din Super Enalotto-kupong velger du seks tall per rekke fra tallene 1 til 90, og i tillegg blir du automatisk tildelt et bonusnummer. Dette fungerer på samme måte som et tilleggstall. I tillegg har du muligheten til å kjøpe et ekstra tilleggstall som øker vinnersjansene dine ytterligere.

Konklusjon – Derfor bør du prøve Super Enalotto

Super Enalotto er et av de mest populære lotteriene i verden, og har gigantiske gevinster på opp mot 1 milliard kroner. Takket være internett er det enkelt også får nordmenn å få tilgang til dette italienske lotteriet, og liker du de norske lotteriene kommer du definitivt til å elske Super Enalotto.