Anbefalte lotteri

Her finner du en oversikt over anbefalte lotteri. Dette er lotto spill som tradisjonelt har høye utbetalinger i 100-millioners klassen, og som du også kan spille på fra Norge dersom du spiler via en lotteriagent.

Lotteriene nedenfor er kjent for å ha de største hovedpremiene, men det varierer for hver uke hvilket lotteri har den største premien. Du kan finne ut hva som er hovedpremie (jackpot) for inneværende uke ved å sjekke linkene nedenfor.

Dersom du er virkelig interessert i lotto, kan du lese vår lotteriguide med alt du (ikke) visste om lotto her.

Vil du også vinne i lotto?

Alle som spiller lotto har et håp om å engang bli lottomillionær. For mange forblir det bare med drømmen, mens andre faktisk ender opp som millionær – noen ganger blir det fulltreffer på første forsøk. Media skriver jo ofte om en eller annen person som aldri hadde tippet før, og som leverte inn en enkel kupong, og ble lottomillionær!

Her er noen tips til hvordan du vinner i lotto:

Slik vinner du i lotto

Prøv disse rådene og se om du også kan vinne i lotto. Gjør deg klar for «Prosjekt Lottomillionær»!

Det førte du bør ha er en visjon om hvor mye du forestiller deg å vinne. Noen vinner 2 millioner i lotto, og tenker at nå er de endelig lottomillionær. Noen år senere forstår de at 2 millioner faktisk ikke var så mye penger likevel – det rekker jo ikke engang til en enkel ettroms leilighet i disse dager.

Norske lotteri er som regel ganske sparsomme med utbetalingene. Det er sjelden store premier å skrive hjem om. Vil du bli virkelig rik på lotto bør du derfor spille på utenlandske lotterier:

Prøv heller noen av disse lotteriene, hvor du kan vinne 100 – 200 – og så mye som 500 millioner kroner:

EU-lotteriet

EuroMillions er en sikker vinner å spille på. Dette er etter vår mening verdens beste lotteri. De har verdens høyeste hovedpremier (jackpot) og er lagt opp på en måte som gjør det utrolig spennende å spille på. Euromillions er et lotteri du bare må prøve å spille på en eller annen gang i livet – dette er et kongelotteri!

De to største lotteriene i USA

Disse er også ganske heftige. I Powerball er hovedpremiene tett opptil EuroMillions, og ved noen tilfeller også større. Selv på MegaMillions kan du nesten skrive deg inn på Forbes liste over verdens rikeste dersom du vinner hovedpremien.

Italienske SuperEnalotto er et av lotteriene som har størst omsetning i hele verden. Italienere er nemlig et av de ivrigste lottospillerne i verden.

Hvordan øker du vinnersjansene til å vinne i lotto?

Det eneste tipset som faktisk fungerer, er å spille for mer penger. Jo mer du satser, desto større sjanse har du for å vinne og bli lottomillionær! Husk bare å aldri spille for mer enn du har råd til å tape…