Skrapelodd på nett

Her er en oversikt over sider som tilbyr skrapelodd på internett.

Betsafe har noen av de beste skrapeloddene som du finner på nett. Her er det mulig å vinne forholdsvis mye penger (mer enn de du får kjøpt i butikken, og vinneroddsen er meget bra sammenlignet med mange konkurrenter.

Prøv skrapeloddet på Betsafe eller les først en Betsafe anmeldelse for å bli bedre kjent med spillselskapet, spillene og nettcasinoet deres.

Skrap et skrapelodd nå!

Nedenfor har vi funnet skrapelodd du kan prøve å skrape her og nå!

Betsson Trippel skrapelodd

Betsson har noen morsomme skrapelodd hvor du kan vinne både små og store premier. De har noen skrapelodd der du kan vinne 30 millioner, og fordelen her er selvfølgelig den høye hovedgevinsten. Fordelen med skrapeloddene med små premier er at vinnersjansene er STORE! Her har du gode muligheter til å vinne penger, og du kan prøve deg her:

Betsson Stjerneskrapelodd

VIRKET IKKE SKRAPELODDET OVENFOR? Du må oppdatere denne siden ved å trykke f5 dersom skrapeloddene her ikke virker. At netleseren din har Flash er også et krav. Dersom det fortstt ikke virker kan du benytte linkene lenger ned på denne siden.

Hvorfor kjøpe skrapelodd på nett

Du kan kjøpe skrapelodd i butikken. Spenningen ved å ha et fysisk lodd i hånden, og skrape selv er noe unikt. Du kan også gi bort fysiske skrapelodd. Derimot er det mulig å vinne noe større gevinster på online skrapelodd, og mange mener det også er minst like morsomt. At det er miljøvennlig er ver heller et billig argument, men det koster jo ingenting for miljøet med et online skrapelodd…

Hvordan kjøpe skrapelodd fra spilleselskaper

Hvis du vil kjøpe skrapelodd på nett, kan du med fordel du bruke en ewallet / e-lommebok som er en type nettbasert betalingstjeneste eller elektronisk lommebok om du vil. Her kan du ta ut og sette inn penger til ethvert spillselskap, og du omgår dermed reguleringer fra norske myndigheter på lovlig vis. Reguleringer for innskudd og uttak av penger til utenlandske spillselskaper gjelder som du sikker vet kun for banker, og har kun indirekte effekt på norske spillere. Bruker du en ewallet er det enkelt som bare det å kjøpe online skrapelodd og forøvrig finansiere din spillekonto hos utenlandske spillselskaper.

Flere skrapelodd og tilsvarende spill

Se også følgende sider, mange av disse har skrapelodd eller tilsvarende spill: