Mega Millions

 • Hovedjackpot: minst 40 millioner dollar
 • Trekning: onsdager og lørdager
 • Pris: 2 dollar per rekke

Mega Millions lotto

Mega Millions er et av de største lotteriene i USA, som gjerne har flere hundre millioner dollar i premier hver uke. Før måtte du befinne deg i USA for å kunne spille Mega Millions, men takket være internett kan du nå enkelt få tilgang til dette gigantlotteriet selv om du befinner deg i Norge.

Mega Millions premier

Mega Millions er et av de mest populære lotteriene i verden. Det er ikke så rart med tanke på at dette lotteriet deler ut hundrevis av millioner dollar per uke.

Premiene på Mega Millions kan bli enorme, og lotteriet har blant annet en hovedpremie i form av en jackpot som starter på minst 40 millioner dollar og vokser med 5 millioner dollar hver uke dersom ingen utløser jackpotten.

De største gevinsten som noensinne er vunnet på Mega Millions er 656 millioner dollar i 2012.

Det er nok av muligheter til å vinne store gevinster i Mega Millions, og hvor mye du vinner beror på hvor mange riktige tall du har på lottokupongen din.

I tillegg til de vanlige tallene du velger kan du også legge til en Megapiler på kupongen din. Dette kan bidra til at de vanlige gevinstene du vinner multipliseres med 2 til 5 ganger.

Under finner du et eksempel på en vanlig premietabell i en trekning av Mega Millions:

 • 5 rette hvite baller + gullball: Jackpot (begynner på minst 40 millioner dollar)
 • 5 rette hvite baller: 1 million dollar
 • 4 rette hvite baller + gullball: 10 000 dollar
 • 4 rette hvite baller: 500 dollar
 • 3 rette hvite baller + gullball: 200 dollar
 • 3 rette hvite baller: 10 dollar
 • 3 rette hvite baller + gullball: 10 dollar
 • 1 rett hvit ball + gullball: 4 dollar
 • Bare gullball: 2 dollar

Pris for å delta

Mega Millions er et veldig rimelig lotteri å delta i sett opp mot de enorme gevinstene du kan vinne.

Lotteriet fungerer ganske likt som de norske lotteriene, og koster 2 dollar per rekke på en lottokupong. Du velger selvfølgelig selv hvor mange rekker du vil spille, og øker du innsatsen øker naturligvis også vinnersjansene.

Legger du til en Megapiler til lottokupongen din betaler du litt ekstra for dette, men til gjengjeld blir eventuelle gevinster du vinner multiplisert 2 til 5 ganger.

Mega Millions trekninger

Mega Millions har to trekninger i uken. Disse finner sted på onsdager og lørdager. Det er enkelt å følge med på trekningene om du ønsker det. Disse kan du følge direkte på en rekke nettsider, inkludert YouTube.

Når du spiller Mega Millions på nett er det selvsagt ikke nødvendig å følge trekningene direkte om du ikke vil det. Du kan enkelt sjekke opp vinnertallene i etterkant, enten på mega Millions sine offisielle nettsider eller på lotterisiden det du kjøpte din Mega Millions lottokupong.

Hvordan spiller man Mega Millions

Det er ikke mange år siden det kun var mulig å spille Mega Millions dersom du var amerikaner eller befant deg i USA i nærheten av et fysisk utsalgssted som solgte Mega Millions lottokuponger.

Takket vært moderne teknologi er det nå mulig å spille Mega Millions på nett uansett hvor du befinner deg. Som nordmann har du tilgang til dette populære amerikanske lotteriet hos en rekke lotterisider på nett. Du kan blant annet spille Mega Millions hos Maria Casino, som også tilbyr en rekke andre store internasjonale lotterier.

Det er veldig enkelt å spille Mega Millions, og dersom du har spilt de norske lotteriene fra Norsk Tipping vil du rask forstå reglene.

Det hele handler om å velge seg tall på en lottokupong, og håpe at tallene du har valgt er de samme som dukker opp på trekningen.

Vinnertall og tilleggstall

Du skal velge deg 5 hovedtall (fra de hvite ballene) mellom 1 og 70, samt ett tilleggstall (gullballen) mellom 1 til 25 per rekke du spiller. Målet er naturligvis å få så mange tall riktig som mulig i ukens trekning.

Konklusjon – Derfor bør du prøve Mega Millions

Dersom du ønsker å delta i et av verdens største og mest populære lotterier bør du definitivt sjekke ut Mega Millions. Nå trenger du ikke lenger være amerikaner for å kunne delta i dette kjente lotteriet, og hver uke kan du vinne hundrevis av millioner dollar.