Trav: Spill på hest

Å spille på hest er ikke bare morsomt, men det kan bli ekstremt rik. Vil du bli millionær, er trav tingen å lære. Spill på hest med våre tips.

Beste bookmakere for tipping på hest

Beste bookmakere med høyeste odds innen tipping på hest og sportsbetting:

  1. Betsson
  2. ComeOn
  3. Expekt
  4. BetSafe
  5. Guts Betting
  6. BetWay
  7. Unibet Betting
  8. NordicBet Odds
  9. RedBet sportsbetting
  10. SuperLenny Odds

Vinn penger på trav

Som innen alle former for betting er det en hovedregel som gjelder: Finn den bookmaker som har best odds, og SPILL DER, men kun i de tilfellene de har den beste oddsen. Det er jo slik at det varierer hvilket selskap som har den beste oddsen, men som regel er det de utenlandske bettingselskapene som ligger i toppen i vår ranking over selskaper som tilbyr hesteveddeløp (se liste øverst på denne siden).

Du kan øke dine vinnersjanser betydelig ved å registrere deg hos flere bettingselskaper, og tippe kun der du får den beste oddsen. Det er et gammelt tips, men fortsatt er det noen som kun spiller på bare en eller noen få betting-sider.

Veksler du mellom 5-10 bookmakere som har fått god ranking fra oss vil du stort sett få markedets beste odds uansett hva du spiller på.

Hesteveddeløp i Norge

Du tar grundig feil dersom du tror at Norsk Rikstoto er den eneste måten å spille på hest fra Norge. Det er riktig at Norsk Tipping tilbyr flere spilleformer på hest, og de har mange produkter. For eksempel er Lyntoto et spill for begynnere, men det er et spill du kan spille uten forkunnskaper, og dermed blir også resultatet deretter. Det beste er selvfølgelig å ha kunnskaper om hestesporten, men det er det jo ikke alle som har. Likevel er det ikke så vanskelig å sette seg inn i hva som er gode kandidater å tippe på. Bookmakerene i listen ovenfor har faktisk mange gode tips om hvordan du kan lykkes med tipping på hest.

Lynbanker er et annet spill fra Norsk Tipping. Dette er for de som har litt mer greie på hest. Likevel mener vi at de utenlandske bookmakerene og utenlandske spillsider har bedre tilbud for den som vil spille på hest. Det som generelt alltid er bedre dersom du spiller på trav i utlandet er oddsen. Du har mulighet til å vinne større premier i hesteveddeløp fra bettingselskaper og/eller utenlandske nettbaserte spill på hesteveddeløp

Egenutfyllt kupong på trav tilbys også av Norsk Rikstoto. Dette er for den som har solide kunnskaper om hest. Du kan i stedet bruke utenlandske bookmakere. Finn bare ut hvilke selskaper som tilbyr den beste oddsen og de beste pengepremiene, og du kan velge og vrake i spill. Du er aldri fastlåst til å spille på trav igjennom Norsk Rikstoto.

Det beste om du skal spille og vinne penger på hest, er selvfølgelig å spille hos de bookmakerene som du får best odds hos. Se de nevnte aktører i tabellen øverst på denne siden for hvilke bookmakere som anbefales til tipping på hest og annen sportsbetting.