Betting fra Norge: Bookmakere med norsk språk

Her er en liste over betting-tjenester med norsk språk. Velger du en norsk bookmaker er du så godt som alltid trygg. Bettingselskaper som henvender seg til spillere fra Norge har et godt rykte, og nedenfor finner du vår ranking av disse tjenestene.

  1. Betsson
  2. ComeOn
  3. Expekt
  4. BetSafe
  5. Guts Betting
  6. BetWay
  7. Unibet Betting
  8. NordicBet Odds
  9. RedBet sportsbetting
  10. SuperLenny Odds

I dag er det ikke lenger et monopol på betting. Skal du tippe nå kan du like så godt benytte deg av en utenlandsk bookmaker. Det gir deg mange fordeler, blant annet bedre odds og dermed større muligheter til å vinne (ved at du får bedre odds).

De utenlandske bettingselskapene tilbyr som regel norsk språk på sine tjenster, i hvert fall de som er populære i Norge.

Hva kjennetegner en «norsk» bookmaker?

For det første er det enkelt å åpne en konto her, og velkomstbonusene er som regel svært gode for nordmenn. I tillegg tilbyr de norsk språk på support og selve tjensten, noe som gjør at det blir mer fornøyelig å spille (på morsmålet). Mange har også større tiltro til bettingselskaper som tilbyr norsk språk, noe som har vist seg å være tilfelle mange ganger ettersom de største bettingselskapene med norsk språk som henvender seg til norske spillere faktisk er mer pålitelige aktører. Dette ser vi gang på gang blant annet når det gjelder utbetalinger, hvor de «norske utenladnske» bettingselskapene faktisk er svært troverdige og leverer betting tjenester som egner seg godt for norske spillere.