Lotteri guiden: Alt du (ikke) visste om lotto

Alle har vel en eller annen gang drømt om å vinne i lotto. Få mennesker får imidlertid gleden av å oppleve det å bli lottomillionær Med tipsene du finner på Spenning.com håper vi kan bidra til at flere norske spillere kan vinne store premier i de største utenlandske lotteriene!

Visste du… (om lotto)

Viste du at… du kan spille utenlandske lotterier fra Norge?

Det er riktig! Via en lotteriagent kan du delta på et hvilket som helst lotteri. Den eneste lotteriagenten som vi føler oss helt trygge på å abefale videre er denne lotteriagenten. Her kan du delta i alle verdens lotterier av en viss størrelse, blant annet de populære lotteriene EuroMillions (gigantisk EU felleslotteri), SuperEnalotto (det italienske superlotteriet), og ikke minst amerikanernes Megamillions og det aldri så populære Powerball.

Viste du at… de største lotteriene i verden er Europeiske?

EuroMillions er sannsynligvis verdens største lotteri, målt i omsetning og i deltagelse. Dette lotteriet er et samkjørt lotteri mellom flere EU-land, og norske spillere har også anledning til å delta (se linken for informasjon om hvordan du spiller på EuroMillions fra Norge).

Viste du at… MegaMillions har delt ut verdens største jackpot.

$656 millioner (ca 3,9 milliarder norske kroner) er den største jackpotten i historien, vunnet av en amerikanske spiller som spilte på MegaMillions den 30. mars 2012. Tre heldige vinnere fikk full uttelling på kupongen, men hver av de satte igjen med verdier tilsvarende god over en milliard kroner, så de var nok fornøyd tross alt.

Viste du at… Powerball har tidenes rekordutbetaling fra en enkelt kupong?

Det var i 2006 en heldig arbeider satt med kupongen i hånden, og sjekket tallene: Han ble nok ganske overrasket da ha så at premien han hadde vunnet var på hele $365 millioner i det populære Powerball-lotteriet (omtrent 2,1 millioner norske kroner).

Viste du at… Norge har lave hovedpremier i lotto?

Ok, det visste du nok fra før.

Viste du at… italienere er helt ville etter lotto?

Det er ikke bare i trafikken og på kjøkkenet italienere utpreger seg. Det italienske lotteriet Italienske SuperEnalotto er det største nasjonale lotteriet i Europa.