Bingo sider med norsk språk

Bingo sider med norsk språk er ekstra godt egnet for spillere fra Norge. Her er inn- og utbetaling tilrettelagt norske spillere, og kundeservice er som regel behjelpelig på norsk. Dessuten er bingosider som henvender seg til det norske markedet ofte mye tryggere å spille på. Se vår liste under.

  1. Expekt bingo
  2. Betsson Bingo
  3. Maria Bingo
  4. Karamba nettbingo
  5. Betsafe
  6. Unibet bingo

Trygt å spille på bingo sider fra utenlandske selskaper?  

Når vi sier norske bingo sider, mener vi sider som har tilrettelagt sitt tjenestetilbud på norsk. De beste bingosider drives uansett av utenlandske foretak, men gjerne er det mange nordmenn som er med både på eiersiden og i driften av disse sidene. Selskapet er underlagt lover fra andre land, for å omgås norske restriksjoner i forhold til spill på nett. Det at selskapet ikke er basert i Norge er imidlertid ingen ulempe, heller tvert imot.

Utbetalingsprosenten fra utenlandske bingoselskaper er svært høy, og dette kommer selvfølgelig spillerne til gode. I klartekst betyr det at du kan vinne mer for hver krone du spiller for.

I vår liste over bingo sider ovenfor finner du alle bingorom på nett som har norsk språk, og som har tilrettelagt for betaling fra norske kunder som vil spille bingo online.

Hvorfor er norske bingo sider bedre?

Norske bingosider er bedre for norske spillere av en rekke grunner. Vi skal ta for oss de viktigste punktene her.

For det første satser de norske bingoselskapene betydelig på det norske markedet, og har dermed et viktig rykte å ivareta.

Det innebærer at de må behandle sine kunder på en respektabel måte, og tilby tjenester som er av høy kvalitet. Satser man stort i Norge og på norske bingospil betyr det helt enkelt at man ikke kan risikere mange misfornøyde kunder. Norske bingosider har i vår erfaring gått svært langt for å gjøre sine norske spillere fornøyd.

For det andre er norske bingo sider tilpasset norske spillere.

Det er ingenting som er så kjedelig som å endelig vinne en stor premie i bingo, for så å finne ut at du må igjennom en forferdelig lang og tungvindt prosess for å motta utbetalingen. De norske bingoselskaper i vår liste ovenfor har tilrettelagt betalingsprosesser for norske spillere, og her er det enkelt å både ta ut og sette inn penger.

For det tredje har bingo på nett et sosialt aspekt, og det er litt morsommere å se at mange andre nordmenn bruker samme tjeneste. Mens andre bingosider er fylt opp av tyskere og spanjoler, kan du på de norskspråklige bingosidene møte hyggelige norske, svenske og danske spillere.

En annen ting vi har lagt merke til er de gode bonusene som tilbys fra norske bingosider. Du får ikke like gode bonuser fra andre bingosider. Det er riktig at noen ikke-norske bingosider opererer med enda høyere bonuser, men når du studerer bonuskravene med lupen, ser du at de norske bingosidene faktisk tilbyr et mye bedre bonustilbud enn de ikke-norske bingosidene.

Det er med god samvittighet vi anbefaler deg å spille på norskspråklige bingosider. Her kan du føle deg trygg på at dine interesser som spiller vil bli ivaretatt, og du spiller på en sikker og vennlig tjeneste. Vår anbefaling er at du finner en bingo side i listen over bingo sider ovenfor.

Tjene penger på internett

Hvis du vil begynne å tjene penger på internett (eller rettere sagt være heldig å vinne penger), så kan vi anbefale bingo som et morsomt alternativ. Her er det mange muligeheter til å tjene penger. Du kan vinne små beløp eller svært store premier på en verdi på mange millioner kroner. Dersom du tidligere har drømt om å bli lottomillionær, bør du også vite at du har mye større sjans til å vinne i bingo, ettersom det er lettere å vinne store premier i bingo på nett enn på lotto.

Anbefalte bingo sider med norsk språk

Det er lett å finne gode bingo sider med norsk språk. Vi har objektive lister med sjekkpunkter som rangerer bingosider og andre spillsider på nett etter våre strenge kriterier.  Se listen øverst på denne siden for å finne gode anbefalte bingo sider som har norsk språk.