Bingo bonus

Spill hos flere bingosider samtidig

Det lønner seg å registrere seg hos flere bingosider. Hvorfor? Fordi du da mottar flere og større bonuser enn hva du vil gjøre om du kun spiller ett sted. Den beste bonusen du får hos et bingoselskap er gjerne den første bonusen, altså velkomstbonusen. Det kommer noen promoteringer senere også, så det kan jo lønne seg å være lojal mot en spesifikk bingoside også i noen tilfeller, men likevel er det som regel velkomstbonusen som er den beste bonusen du noensinne vil få hos et bingoselskap. Unntaket er om du er en high-roller og planlegger å spille for mye penger hos en bingoside på nett, da kan du oppnå svært gode bonuser.

Gratis penger

Hva vil det si at noe er gratis? For oss betyr gratis at det en fordel du får uten å gjøre noe «ekstra». Dersom du uansett setter inn penger hos en bingoside, så ville det jo være bortkastet å ikke få med seg bonustilbudet. Dersom du kan få 500 kroner ekstra, ved å sette inn 500 kroner, ville du ikke da gjort det? Selvfølgelig ville du det, hvem sier vel nei til gratis penger?

Gratis penger er forøvrig et kjent lokkemiddel blant pengespill på internett. Det som er viktig å legge merke til er at gratis penger ikke alltid kommer uten forbehold. Noen ganger må man gjøre spesielle ting før man får utbetalt disse gratis pengene, dette omtales gjerne i selskapets bonusbetingelser som vi anbefaler at du setter deg inn i.