Bingo guiden

Vil du spille bingo nå?

Bingo, hva er det? Bingo er et pengespill. Dette spillet er superenkelt å lære seg, minst like lett som å lære seg å spille lotto. Sannsynligheten er stor for at du allerede vet hvordan man spiller bingo, eller kanskje har du bare glemt det og trenger en forfriskelse av reglene. Forøvrig er bingo et tilfeldighetsspill, og alle kan ha like stor sannsynlighet til å vinne. Det er ingen «eksperter» i bingo, alle kan vinne! Det er store premier, og mange har blitt millionærer på bingosider på internett.

Den enkleste måten å lære seg å spille bingo på, er å begynne å spille. Det er et så intuitivt spill at en egen artikkel som forklarer reglene her ville vært overflødig. Dessuten er det store variasjoner i reglene, uten at det absolutt må skape forvirring. Faktisk er det lett å holde oversikten over reglene, ettersom du har reglene lett tilgjengelig når du begynner å spille. Registrer deg hos en bingoside og begynn å spille, så vil du forstå hva vi mener. Det er superenkelt.

Aldersgrense på bingo

Bingo er morsomt for mennesker i alle aldre. Dersom du skal spille pengespill på nett er aldersgrensen 18 år. Har man tillatelse fra foreldre kan man selvfølgelig spille i deres navn og helst under deres oppsyn, men 18 år er altså aldersgrensen for pegnespill på nettet, med mindre man spiller i foreldrenes navn. Dette må i såfall skje under oppsyn og der foreldrene ha full kontroll over spillingen. Lotto er jo tillatt å spille selv for barn, men det er jo de voksne som leverer inn lottokupongen.

Bingo er et spill for alle

Bingo er et morsomt spill i alle aldre, og man kan vinne millioner av kroner. Det kan være hyggelig å sitte sammen foran skjermen å spille bingo på internett. Man kan vinne millioner av kroner på bare ett enkelt spill, og det er mulig å bli rik på en kveld når man spiller nettbingo.

Nettbingo egner seg som en sosial opplevelse, der man sitter sammen foran skjermen og spiller, eller om man gjør det alene sammen med sine nettvenner eller hva man nå skal kalle det. Det er uansett svært morsomt å spille bingo, og du kommer aldri til å angre at du har prøvd bingo, så lenge du husker på den uskrevne regelen om å aldri spille for mer enn du har råd til.

Spill bingo og få bonuser

Det beste med bingo på nett er at du får så mange fine bonuser. Se vår oversikt over bonuser i bingo slik at du også kan finne gode bonuser. Vi har en liste over bonuser i bingo på nett som er basert på spesialforhandlede bonuser på vegne av våre lesere. Du kan dermed få markedets beste bonuser uten å foreta deg noe ekstra!

Nettbingo og skatt

Det er ikke skatt på bingo innenfor EU. Dersom du spiller bingo fra Norge er det imidlertid skatt på gevinst, selv om mange unngår å føre opp disse gevinstene (For ordens skyld: vi oppfordrer ikke til ulovlig skatteunndragelse). Skal du spille bingo skattefritt må du gjøre det i et EU-land. Dersom du tar ut gevinsten i Norge må du betale skatt av beløpet. Skatten på bingo er uansett ganske lav, i forhold til inntektsskatt er det jo bare noen prosent. Du betaler kun det samme som kapitalskatt i Norge.

Unngå skatt på nettbingo

Et triks for å unngå skatt i bingo som faktisk er helt lovlig, er å bruke gevinstene dine til å spille for, uten å betale skatt for hver gang du vinner. Du betaler da kun skatt når du tar ut den siste gevinsten.

For eksempel, dersom du først vinner 1000 kroner, og spiller for disse igjen og vinner 250 000 kroner, og igjen fortsetter å spille for disse pengene helt til du vinner en førstepremie i bingo på 9 millioner kroner, så slipper du å betale skatt på alle de gevinstene du har vunnet underveis, det er den siste gevinsten du må betale skatt på. Med andre ord kan det lønne seg å spille seg ferdig først, og ta ut penger fra bingoselskapet kun når du er fornøyd med den endelige gevinsten! Det blir mye billigere og du har en lovlig måte å unngå skatt på.