Norske pokersider

Her er en oversikt over alle sider med norsk poker på nett. Dette er en listen som inneholder kun pokersider som har norsk språk på nettsidene sine, inkludert selve pokersiden (evt. også pokerklienten/programmet). I tillegg er det norsk eller skandinavisk support.

Liste over norske pokersider

Nedenfor følger en liste over norske sider hvor du kan spille poker på nett. Klikk på pokerrommet duy har lyst til å prøve, og denne tar deg direkte til pokerrommet.

Beste norske pokersider akkurat nå:

ComeOn Poker
Betsafe Poker
Expekt Poker
Betsson Poker
Nordicbet Poker
Unibet Poker
RedBet Poker

Best å spille poker på norske pokersider?

For den som vil spille poker og er bosatt i Norge, er det viktig å spille hos en aktør som har tilrettelagt for norske spillere. Når man skal overføre penger, er det for eksempel mange pokerspillere som har fått problemer med enten innksudd eller uttak av penger. Enkelte har fått problemer i forhold til skatt hos pokersider utenfor EU, og i det hele tatt: Det å velge en pokerside som ikke er tilrettelagt for nordmenn kan by på flere problemer enn hva man først skulle antatt.

Det finnes mange pokersider på nett å velge blant. Mange av de mest populære – og de beste – har også norsk språk. I listen ovenfor finner du ikke bare steder over norske pokersider, men dette er også en liste over sider som ligger i verdensklasse på kvalitet. Enten vi snakker poker bonuser, programvaren som brukes for å drive poker tjenesten, eller kvalitet på pokernettverket.

Pokerrom anmeldelser

Av tabellen ovenfor ser du hvor det kan lønne seg å spille poker. Vi har vurdert mange pokerrom selv og for å gjøre det enkelt har vi gitt en totalsum på maksimalt 100 poeng. Alt over 90 regnes som svært bra, og klikker du på listen over alle vurderte pokerrom ser du at de aller fleste har fått en vurdering som er betydelig lavere enn det. Vi har gitt en indivituell karakter til alle sidene basert på egne erfaringer eller der det ikke har vært mulig en samlet vurdering fra andre pålitelige anmeldelser.

Dersom du ønsker kan du gå direkte en valgt pokerside ovenfor, og du vil da motta din pokerbonus. Vi linker direkte til eksklusive pokerbonuser, og hos oss blir du alltid videresendt til beste tilgjengelige tilbudet hos alle pokersider.