Poker fiske: Pokersider med flest fisker

Fisker i poker er spillere som akkurat har begynt å spille poker, eller spillere som spiller dårlig. Spiller du mot en eller flere fisk på nettpoker er det med andre ord lett å tjene penger på internett!

Her er noen bra pokersider med mange fisk:

  1. ComeOn Poker
  2. Betsafe Poker
  3. Expekt Poker
  4. Betsson Poker
  5. Nordicbet Poker
  6. Unibet Poker

En fisker avslører sjelden sine beste fiskeplasser, sies det – men vi har gjort et unntak her. I listen ovenfor ser du hvilke pokersider som er best egnet til å fiske i poker!

Hvordan tjene penger på internett med pokerfiske

For den som er sånn passe dyktig til å spille poker, er nettpoker den desidert beste måten å tjene penger på internett. Det er i hvertfall vår erfaring.

Det tar aldri feil. Finner du et bord med bare fisker, er det som å få gratis penger slengt mot deg. Det er så enkelt at det nesten ikke lenger er morro.

Såklart er det sjelden du finner fisker som spiller for større summer, men det hender likevel.

Poker i helgen = godt fiske i nettpoker

Gode tider for fiske i poker er for eksempel i helgene, hvor enkelte kommer hjem beruset fra en fuktig bytur, setter seg ned foran datamaskinen, og underholder seg selv med litt nettpoker (mange pokerspillere kjenner seg sikkert igjen her!). Man trenger konsentrasjon for å spille poker, og selv gode pokerspillere kan bli fisker om de velger å spille i ruset tilstand.

Den andre grunnen til å spille i helgene, er at de som spiller på helg gjerne gambler mer enn på ukedagene (igjen, dette er kun vår erfaring, men vi har loggført tusen timer med online poker spilling hos norskspråklige pokersider, og vi har sett et etablert mønster her).

Finn fiskene i poker

Det er enkelt å tjene penger online hvis du finner ut hvor hvilke pokersider fiskene er.

Vi har satt opp en liste ovenfor hvor vi har gode erfaringer med å spille poker, og hvor det til tider er helt vilt med fisk. Uansett hvor du snur deg er det fisker som prøver seg. Som oftest er det med liten innsats, men av og til, kanskje et par ganger i måneden er det pokerspillere som er satser grusomt mye penger, selv om de knapt forstår hvordan man spiller poker i det hele tatt.

Gleden av å få en gigantisk nettpoker-fisk på kroken er nesten like stor som å få en 20-kilos laks med fluestang! Da kan du fort bli noen titusen kroner rikere.

Det er enkelt å begynne å fiske i poker. Start med å velge en av nettsidene ovenfor, og finn frem agnet.