Betaling til/fra spilleselskaper i utlandet

Man kan trygt sette inn og ta ut penger fra spilleselskaper på nett ved å benytte tjenester som Skrill eller Neteller.

  • Skrill er etter vår mening den desidert beste e-wallet som er å oppdrive. Ekstremt billig, og svært hurtig på alle typer overføringer. Vår fremste anbefaling innen elektroniske lommebøker. OBS: Navnebytte! Du kjenner kanskje tjenesten best under det tidligere navnet Moneybookers. Skrill er samme produkt, bare forbedret.
  • NETeller er heller ikke feil å bruke. Også billig og rask, men noen millimeter bak Skrill etter vår erfaring. Mange foretrekker faktisk å ha flere lommebøker hos flere tilbydere, og da er NETeller det desidert nest beste valget.

Hvordan overfører du penger til og fra utenlandske spillselskaper?  

Dette spørsmålet er sannsynligvis et av de viktigste spørsmål man bør stille seg før man begynner å spille.

Det vi mener er den beste måten å betale penger inn på din spillekonto hos et spillselskap er altså å bruke en elektronisk lommebok. Tilsvarende er den beste måten å ta ut penger også å bruke en e-lommebok.

Hva er en elektronisk lommebok?

En elektronisk lommebok (kalles også e-lommebok, electronic wallet, e-wallet) er som en bank på nett, eller som en nett-lommebok. En e-lommebok er like trygg å bruke som en norsk nettbank. Den eneste forskjellen er at du ikke får renter på innestående beløp, men så får du heller ikke renter på pengene du har i din egen lommebok, så betegnelsen er derfor ganske presis.

Bruk din elektroniske lommebok her

Eksempler på spillselskaper der du kan bruke e-lommebøker som Skrill og Neteller:

PS: Vi plukket ikke disse spillselskapene tilfeldig! Dette er ikke bare en liste over selskaper hvor du kan bruke e-wallets, men det er faktisk også en liste over de spillselskapene som har fått best rating av våre eksperter!