Betting og tipping

Foruten å ha kunnskaper om det man tipper på, er det kun to ting som kan øke dine vinnersjanser: Det ene er å utnytte alle de gode bonusene som bookmakere tilbyr. Det andre er å registrere seg hos mange forskjellige bettingselskaper, slik at man til enhver tid kan få beste odds uansett hva man ønsker å spille på.

Anbefalte bettingselskaper

Det finnes et mangfold av bookmakere på internett. Noen driver cowboy-virksomhet og rovdrift på sine spillere, andre driver seriøst og har tusenvis av fornøyde kunder. Finn ut hvor du helst bør tippe. Liste over beste bookmakere

 

 

Spill på hest

Travbanen assosieres ofte med hesteveddeløp og gigantiske pengepremier til de som tipper. Nå har du muligheten til å prøve deg som gambler på flere store internasjonale arenaer, såvel som norske lokale travbaner. Her kan du tippe på hest.

Informasjon om tipping, betting og bettingselskaper

Vi har samlet sammen det vi anser som viktig informasjon for deg, slik at du kan spille med selvsikkerhet og forhåpentligvis vinne på hest. Som de sier i reklamen: Man trenger ikke være ekspert på hest for å vinne på trav! Tar du runden innom de kjente bettingselskapene så har de også spill på galoppløp og hinderløp, samt konkurranser i dressur osv. Alt som kan gjøres fra hesteryggen i konkurranseform er det mulig å bette på. Tenåringsjenter har hatt rett i generasjoner: HEST ER BEST!!

Odds, hva er det?

Odds er et forholdstall som angir styrkeforholdet til den kampen man spiller på hos en bookmaker. La oss si at du får en odds på 1,7 hos en bookmaker. Det betyr at du kan vinne 1,7 ganger innsatsen. Spiller du får en 100-lapp, kan du vinne 70 kroner (du får utbetalt 170 kroner, men innsatsen var 100, så reell gevinst er kun 70 kroner). Lave odds er som regel sikrere enn høye odds, men du kan vinne mer ved å spille på høye odds.

Odds: Skal du spille på lave odds eller høye odds for å vinne mest mulig penger?

Betting handler mye om kunnskaper, men også om ren tipping. Lave odds kan bety to ting: Enten lave odds hos en bookmaker i forhold til hva en annen bookmaker tilbyr på samme kamp. Det kan også bety at du får lite igjen for å spille på den respektive kampen. For eksempel dersom du får 1,2 i odds er det en lav odds, men dersom du får 56 i odds betyr det at oddsen er høy og sannsynligheten for at det du tipper på ikke vil inntreffe er stor.

Kan jeg lovlig spille hos utenlandske bettingselskaper?

Selvfølgelig! Det er fullstendig lovlig å spille på utenlandske bettingselskaper fra Norge. Det er dessuten veldig smart, ettersom du alltid bør spille der oddsen er best, og de utenlandske bookmakerene tilbyr gjerne langt høyere odds enn på de samme kampene som tilbys av Norsk Tipping.

Hva kan du tippe på hos utenlandske bookmakere?

Hos de utenlandske bookmakerene er det et enormt mangfold av ting du kan tippe på. Det begrenser seg ikke kun til sportsbetting, men også ikke-sportslige begivenheter finner veien til de utenlandske bettingselskapene. Fotball, håndball, trav, ishockey, amerikansk sport, olympsike resultater, live betting, og så mye annet. Vi kan ikke nevne alt her, du får heller oppsøke en av tjenestene som blir omtalt ovenfor for å finne ut eksakt hva som tilbyr – det er uansett veldig mye forskjellig av spill som du kan tippe på.

Bli rik og tjene penger på tipping?

Det er mulig å bli rik på tipping. Ikke alle som vinner penger på tipping har ren flaks, noen ganger er det faktisk mer snakk om kunnskaper om det man tipper på. Betting kan i så måte sidestilles med investeringer i aksjemarkedet, selv om risikoen ofte er en god del høyere. Man vet jo aldri utfallet av en fremtidig sportsbegivenhet, men så vet man jo heller aldri den fremtidige utviklingen av et aksjeselskap. Det eneste man kan gjøre er å spekulere, helt på bakgrunn av gjennomførte analyser eller man tipper på bakgrunn av kunnskap man har om det man setter sine penger på. Du kan definitivt bli rik og tjene penger på tipping, og mange tjener faktisk gode penger på å tippe. Likevel er det en uskreven regel som er veldig smart å følge, og det er at man aldri skal tippe for mer enn det man har råd til å tape. Da kan du tippe med god samvittighet, og du kan ha det moro med tippingen.